Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Aquest dissabte canviem l’hora per adaptar-la a l’horari hivernal

26 octubre 2016

canvi_horariAquest cap de setmana, concretament, durant la nit del dissabte al diumenge caldrà canviar els rellotges. Així, a les 3 de la matinada de diumenge caldrà endarrerir l’hora fins a les 2 per adaptar-nos a l’horari d’hivern.

Aquest canvi ve marcat per una directiva europea amb l’objectiu d’estalviar energia elèctrica. Segons l’Institut Català d’Energia, el canvi es fa perquè si es continua amb l’horari d’estiu durant tot l’any, l’estalvi energètic associat a l’allargament de la llum natura durant les tardes es manté. Però això no compensa el consum addicional que suposa enllumenar una hora més de foscor al matí. Es calcula que es produeix un estalvi d’entre 10 i 11 euros per llar catalana.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz