Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jordi Mora, segon a la seva categoria, en el primer campionat d’Espanya de curses d’obstacles

28 novembre 2016

jordi-moraEl taradellenc Jordi Mora va disputar aquest diumenge la primera edició del Campionat d’Espanya de curses d’obstacles OCR. La prova es celebrava a Los Yebenes (Toledo).  Mora va aconseguir la segona posició en la seva categoria (entre els participants de 40 a 49 anys). El triomf va ser per Martín Navarro.

També cal destacar que a la general va aconseguir el novè lloc absolut. En total va tardar 1 hora 11 minuts i 26 segons a completar els 10 quilòmetres de recorregut i superar els 31 obstacles, en una jornada marcada pel fred.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz