Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Convidem a formar part dels Troneres

10 gener 2017

Com a integrant del grup carrossaire Els Troneres de Taradell, voldria explicar que per tal de créixer i ser més ambiciosos l’any passat vàrem decidir participar al Carnaval de Torellò representant per primer cop a la història recent al municipi de Taradell, en un dels carnavals més importants de la comarca i de Catalunya. A més, vam aconseguir el tercer premi, deixant Taradell al podi del Carnaval de Terra Endins.

Seguint amb aquesta tònica, aquest any tornarem a participar al Carnaval de Torellò. Per això, ja hi treballem des de fa mesos. Ens agradaria a través de www.taradell.com fer una crida per tal de convidar a tothom que vulgui participar i afegir-se al nostre grup i, així, representar Taradell al Carnaval de Torellò. Sereu benvinguts.

Ainoa Morcillo

Mail de contacte

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz