Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Marc Sayós guanya el 9è Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca

19 gener 2017

premi-ajuntament-taradell-2017

El jove taradellenc Marc Sayós ha recollit aquest dijous al vespre el Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de batxillerat. La novena edició del guardó ha tornat a tenir guanyador després que al 2016 el premi quedés desert.

premi-ajuntament-taradell-20172El treball presentant portava per títol ‘Començant des de zero’ i plantejava com crear una empresa des dels inicis posant com a exemple la creació d’un restaurant en un local de Taradell. Analitzava els tràmits i la documentació necessària, així com els costos i els possibles beneficis. Sayós s’ha endut un premi de 600 euros.

El jurat estava format per la regidora Dolors Martí, Eva Leucó, Francesc Homs, Priscil·la Borrell i Albert Sangrà. El jurat ha destacat que per guanyar el guardó un requisit bàsic és situar-lo en un context taradellenc. L’acte de lliurament del guardó s’ha tancat amb una conferència d’Albert Sangrà, titulada ‘Per què cal fer treballs de recerca si ja tenim google’.

premi-ajuntament-taradell-20173

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz