Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ERC Taradell celebra un acte obert centrat en el referèndum i temes municipals

17 febrer 2017

acte-obert-erc-referendum

La formació taradellenca d’ERC va celebrar aquest dijous al vespre una reunió oberta amb la població de Taradell per encarar el referèndum i per tractar diferents temes municipals. El portaveu d’ERC Taradell, Salvador Clot, es va referir primer als aspectes taradellencs fent un balanç de l’actual legislatura. Va ressaltar la proposta dels pressupostos participatius, que es portaran a terme gràcies a l’entesa amb l’equip de govern.

Referent a temes nacionals, Jordi Freixas va parlar de la campanya ‘La República que farem’, que està encarada a la construcció del nou país. Aquesta s’estructura en diferents tipologies de trobades, moltes d’elles amb un marcat caire sectorial, que es faran entre l’octubre i l’abril arreu del territori català. Els actes aprofundeixen en cinc eixos clau per la construcció de la República: Economia i Treball; Ciutadania i Benestar; Cultura i Educació; Territori i Medi Ambient i Política Internacional. Tots els ciutadans també poden fer les seves aportacions a través del portal web www.larepublicaquefarem.cat

Finalment, el secretari d’Organització, Lluís Pujades, va parlar dels actes i accions municipals que ERC Taradell durà a terme properament.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz