Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Convocada la 15a edició del Premi literari Solstici de Taradell

25 febrer 2017

premiats-premi-solstici-2016

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font ja ha fet públiques les bases per participar a la 15a edició del Premi literari Solstici. En total hi ha dues categories: una per a adults a partir de 16 anys i una d’infantil (Premi Jordi Capell).

En la categoria d’adults es podrà optar a un premi de 300 euros als primers premis de prosa i poesia, i de 200 euros als segons. En categoria infantil els premis seran un lot de llibres. Els treballs es poden presentar abans del 29 d’abril. L’acte de lliurament dels premis serà el 17 de juny. Aquí podeu consultar les bases.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz