Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Tres podis i el triomf de Jordi Tulleuda a Folgueroles en la 2a prova de la Copa Osona de trial

27 març 2017

bicitrial-folgueroles-2017

Folgueroles va acollir aquest diumenge la segona prova puntuable per a la Copa Osona de trial en bicicleta. El taradellenc Jordi Tulleuda va guanyar la prova i continua dominant la categoria infantil. En aquesta mateixa categoria, un altre taradellenc, Jordi Povedano, va ser sisè.

Però, hi va haver tres podis més. En categoria prebenjamí, dos taradellencs van pujar al podi. Els germans Aniol i Marcel Ricart van ser segon i tercer, respectivament, en aquesta categoria. I en la categoria Open Blau Marc Serra va aconseguir la segona posició.

Altres taradellencs que van participar a la prova van ser: Jordi Araque en categoria elit (7è), Guillem Oliver en cadet (4t), Guillem Tulleuda (5è) i Ferran Serra en principiant (13è) i Arnau Picañol en benjamí (13è).

A la classificació general, després de dues provces, hi ha amb opcions a ser al podi: Guillem Oliver és 3r en cadet, Jordi Araque 4t en elit, Jordi Tulleuda 1r en infantil, Marc Serra 1r en Open Blau i Guillem Tulleuda 4t en principiant.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz