Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Meritxell Freixas i Marc Ballabriga guanyen la Moonlight d’orientació

24 abril 2017

meritxell-freixas-marc-ballabriga-orientacio-moonlight

L’equip format per Meritxell Freixas i Marc Ballabriga, del CET L’Enclusa-O, va ser el guanyador de la categoria d’equips mixtes a la Cursa d’Orientació Moonlight, que va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú aquest dissabte.

Va ser una cursa de modalitat rogaine amb 38 fites i amb un temps màxim de 3 hores per trobar-ne el màxim possible. L’equip del CET va aconseguir trobar 24 fites en 2 hores i 59 minuts, cosa que els va permetre sumar 113 punts i situar-se en primer lloc de la classificació d’equips mixtes.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz