Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Una exposició mostra els 140 anys d’història de la Cobla Lluïsos de Taradell

27 abril 2017

exposicio-fotos-lluisos

La Cobla Lluïsos de Taradell celebra aquest 2017 els 140 anys d’història. Per aquest motiu, des d’aquesta setmana i fins el 12 de maig, l’Arxiu Fotogràfic de Taradell ha muntat una exposició al vestíbul del Centre cultural Costa i Font.

exposicio-fotos-lluisos2S’hi poden contemplar unes 80 fotografies que reflecteixen els seus inicis i l’evolució de la cobla més antiga de Catalunya. Els Lluïsos, juntament amb la Cobla Genisenca, són les dues formacions de Taradell que toquen sardanes. La primera va néixer el 1876 i disposa d’una sala dedicada al Centre cultural Costa i Font.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz