Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

L’Aplec al Castell de Taradell viu un immillorable diumenge assolellat

8 maig 2017

aplec-castell-2017

aplec-castell-20173L’Agrupació Sardanista Taradell va celebrar aquest diumenge al matí el 14è Aplec al Castell. La climatologia va ser immillorable amb una matinal ben assolellada, ideal per gaudir de les sardanes i de l’entorn del Castell d’en Boix.

La gent que s’hi va acostar va poder gaudir d’un esmorzar amb entrepà de botifarra. L’Aplec, a més va comptar amb la Cobla Lluïsos, que enguany celebra els seus 140 anys d’història. No va faltar la interpretació de la sardana ‘El Castell d’en Boix’ de Josep Casanoves, als peus del Castell i de l’estelada que hi oneja.

Fotos: Genís Sañé

aplec-castell-20172

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz