Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Tres podis taradellencs a la segona prova de la Copa Tarragona de trial

22 maig 2017

trofeus

Guillem Oliver, Jordi Tulleuda i Jordi Povedano van pujar al podi aquest diumenge a la segona prova puntuable de la Copa Tarragona de trial. La prova es disputava al municipi de Prades.

Guillem Oliver va ser segon a la categoria cadet. Mentrestant, Jordi Tulleuda va guanyar la categoria infantil, seguit per Jordi Povedano que va ser segon. En aquesta categoria també hi va prendre part Marc Serra, que va ser setè. En la categoria principiant, Ferran Serra va ser quart, mentre que Guillem Tulleuda va ser setè.

D’altra banda, un taradellenc va ser present a Bèlgica, disputant la primera prova de la Copa del Món. Jordi Araque va acabar en la posició 17 a la categoria elit 26″. Fa un any va obtenir la medalla de plata en la categoria júnior. El campionat del món té cinc proves.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz