Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Xavier Solagran agafa les regnes del PDeCAT a Taradell

24 maig 2017

Foto: Twitter Toni Reig

Foto: Twitter Toni Reig

Xavier Solagran és des d’aquest dimarts al vespre el nou president del Partit Demòcrata de Catalunya (PDeCAT) a Taradell. La sala Lluïsos del Centre cultural Costa i Font va acollir l’assemblea de la formació, que tenia com a principal punt el relleu de Toni Reig, com a màxim responsable.

Xavier Solagran encapçalava l’única candidatura presentada i va rebre el suport dels assistents. Entre ells hi havia l’exdiputat i taradellenc, Francesc Homs, i també el president del PDeCAT a Osona, Ignasi Puig.

Solagran substitueix Toni Reig que era el delegat local des del gener de 2014 quan va agafar el relleu de Jordi Molist. La candidatura de Solagran compta amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, la regidora, Cristina Santamaria, Toni Reig i Manel Alcubierre. Com a objectius, es planteja mantenir la bona feina a nivell municipal i iniciar la preparació de les eleccions municipals que tindran lloc d’aquí a dos anys, així com treballar a nivell nacional de partit i de país.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

1 Comentari a "Xavier Solagran agafa les regnes del PDeCAT a Taradell"

Notifica
avatar
Ordenat per:   més nou | més antic | més votat
Taradellenc
Convidat
Primer de tot, felicitar en Xavier. Gent jove està correcta. Una bona elecció. Tambe m’agradaria ser crític i com diu a la noticia servirà per preparar una nova lista. Ok, estaria bé que hi hagués gent del partit. No una llista en la qual de partit només hi ha una persona i la resta són amiguets i gent que fàcilment estan a les ordres del nostre alcalde, que no té colors de partit i no té res, sinplement anar bé ell com s’ha demostrat en algun acte si recordeu??? I ja que sembla que sigui gent nova amb ganes, començar… Llegeix més »
wpDiscuz