Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Triomf de Jordi Araque i quatre podis, balanç taradellenc a la quarta prova de la Copa Osona de trial 2017

29 maig 2017

jordi-araque-primer-copa-osona-esquirol-2017

Un cop més els taradellencs van deixar el llistó molt alt a la Copa Osona de trial 2017. A l’Esquirol, penúltima prova de cinc, el taradellenc Jordi Araque va guanyar la prova en la categoria elit masculí. Un triomf després d’una gran segona volta per les cinc zones. Aquest triomf el fa pujar fins a la segona posició a la general.

Però hi va haver més podis taradellencs. Guillem Oliver va ser segon en la categoria cadet i és tercer a la general, retallant diferències amb el líder.

Un altre taradellenc, Jordi Tulleuda, va ser tercer en la categoria infantil, resultat que li permet mantenir el liderat a falta d’una prova. En aquesta mateixa categoria, Jordi Povedano, va ser sisè i a la general puja fins la quarta posició.

Ferran Serra, a la dreta

Ferran Serra, a l’esquerra

En categoria principiant Ferran Serra va ser segon i es situa vuitè a la general. En aquesta mateixa categoria, Guillem Tulleuda va ser quart i a la general és cinquè, molt a prop de les posicions de podi. Mentrestant, a la categoria prebenjamí també hi va haver podi taradellenc. Marcel Ricart va ser segon, mentre el seu germà Aniol Ricart va acabar quart. Els dos germans són tercer i quart, respectivament, a la general.

A l’Esquirol també hi va prendre part Arnau Picañol, que va ser 12è en categoria benjamí (14è a la general), i Marc Serra, sisè en categoria Open blau (1r a la general).

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz