Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Trobada amb vida la veïna de Sant Miquel de Balenyà desapareguda des de dijous

5 juny 2017

veina sant miquel balenya trobada

Foto: Ajuntament Sant Miquel de Balenyà

Mercè Corominola, de 78 anys i desapareguda des de dijous al vespre, ha estat trobada amb vida aquest dilluns a la tarda, poc abans de les set, en terme municipal de Taradell. Segons sembla la veïna de Sant Miquel de Balenyà estaria bé de salut, malgrat que ha estat quasi quatre dies i quatre nits enmig del bosc.

Foto: Creu Roja

Foto: Creu Roja

El Servei d’Emergències Mèdiques l’ha atès en un primer moment i l’han trasllat a l’Hospital de Vic, ja que presentava símptomes de deshidratació.

Segons hem pogut saber, hauria estat trobada en una part amagada d’un camp entre el Gurri Gros i el Castell de Mont-rodon. La persona que l’ha trobat, segons ens han informat, hi ha anat a títol individual i expressament des de Vic sense formar part dels grups de voluntaris. Ell ha estat qui l’ha vist.

Recordem que des dijous a la nit se la buscava i des de diumenge s’havia fet una crida de voluntaris per ajudar a les unitats de Bombers, Mossos d’Esquadra, agents locals, Creu Roja i membres de Protecció Civil.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz