Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Taradell homenatjarà uns 158 avis i àvies del poble aquest diumenge

7 juny 2017

homenatge-vellesa-20164

La Festa de l’Homenatge a la Vellesa de Taradell complirà diumenge la 63a edició. Com cada any, comptarà amb el mateix format. Primer de tot amb una rebuda i concentració dels avis homenatjats, acompanyats dels seus padrins, abans de participar en la missa a l’Església Sant Genís. Allà es comptarà amb l’acompanyament de la Coral del Remei de Vic i la interpretació de cançons a càrrec dels alumnes de l’escola El Gurri. Es preveu la participació de 158 avis i àvies homenatjats.

A la una del migdia es farà el vermut popular sota els til·lers de davant l’Església. Finalment, a les 2 al Centre cultural Costa i Font es farà el dinar de germanor amb un fi de festa a càrrec de GòspelGurb. Al dinar hi participaran quasi 200 persones. La Festa està organitzada pel Patronat d’Homenatge a la Vellesa de Taradell.

Exposició històrica

Coincidint amb l’Homenatge a la Vellesa, es pot veure una exposició de fotografies antigues al vestíbul del Centre cultural Costa i Font. La mostra està organitzada per l’Arxiu Fotogràfic de Taradell amb un centenar d’imatges sobre l’evolució de la festa.

homenatge-vellesa20142

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz