Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Taller informatiu a Taradell sobre les clàusules terra de les hipoteques

9 juny 2017

hipoteca

El proper dilluns 12 de juny l’Ajuntament de Taradell ha organitzat un taller sobre les clàsules sòl de les hipoteques. El taller començarà a 2/4 de 8 del vespre i anirà a càrrec d’experts d’associacions de consumidors per resoldre dubtes i qüestions.

Les clàusules terra estableixen en els contractes de préstec hipotecaris a interès variable que aquest tipus d’interès no baixi per sota d’un límit establert per l’entitat bancària. Per tant, la persona que ha signat l’hipoteca abonarà la quota corresponent a aquest límit sense beneficiar-se de la baixa del tipus d’interès.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz