Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

El CP Taradell es classifica per la final de la Copa de la Lliga de primera nacional catalana

12 juny 2017

cp-taradell-copa-campions-2017

El pavelló d’esports del Pujoló va acollir diumenge la fase prèvia de la Copa de la Lliga de Primera nacional catalana d’hoquei patins. El Club Patí Taradell, com a compió de la Nacional catalana, hi va participar enfrontant-se amb el CH Caldes B.

El partit va ser tan igualat i emocionant, que els dos equips van haver d’anar a la pròrroga després d’empatar a 3. Allà també es va començar amb igualtat amb un gol per cada equip, però al final es va acabar imposant el conjunt taradellenc, que va guanyar per 6 a 4.

Al final del partit, els integrants del CP Taradell van rebre la copa de campions de la Nacional catalana. A la fase prèvia també van participar-hi el Sentmenat, Capellades, Tona, Pierea, Noia i Congrés. Els classificats juguen la fase final aquest proper catp de setmana.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz