Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Lluït 63è homenatge a la gent gran de Taradell

13 juny 2017

homenatge-vellesa-taradell-2017

Per 63a edició Taradell va celebrar aquest diumenge la Festa de l’Homenatge a la Vellesa. Més de 150 avis i àvies del poble van participar-hi en una diada que va començar amb una missa a l’església Sant Genís. Els avis anaven acompanyats dels seus padrins i van poder gaudir de les actuacions de la Coral del Remei i dels alumnes de l’escola el Gurri de Taradell.

homenatge-vellesa-taradell-20172A la sortida de missa es va fer el tradicional vermut aprofitant l’ombra dels til·lers del davant de l’església. Va ser l’acte que va precedir el gran dinar al Centre cultural Costa i Font, que va comptar amb més de 200 comensals. Allà l’avi i l’àvia de més edat van ser els encarregats de taller el pastís de celebració, que es va cloure amb una actuació del grup GòspelGurb.

homenatge-vellesa-taradell-20174

homenatge-vellesa-taradell-20173

homenatge-vellesa-taradell-20175

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz