Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Taradell celebra aquest diumenge a la tarda el 72è Aplec de la sardana

15 juny 2017

aplec-sardana-2013

El bosc del Pujoló acollirà aquest diumenge a la tarda la 72a edició de l’Aplec de la sardana de Taradell. Les tres cobles participants seran la Genisenca i la Lluïsos, totes dues de Taradell, i la cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona.

L’Aplec començarà a 2/4 de 5 de la tarda i s’interpretaran un total de 16 sardanes. Els participants a gaudiran de servei de bar i podran optar a un sorteig. L’organització va a càrrec de l’Agrupació Sardanista Taradell.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz