Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Meritxell Freixas guanya i Josep Maria Freixas segon a la cursa d’orientació de la Guixa

19 juny 2017

cursa-orientacio-guixa-2017

Meritxell Feixas va guanyar amb solvència en la categoria femenina del circuit C2 a la IV Cursa Popular d’Orientació de la Guixa, celebrada aquest diumenge. Un altre taradellenc, el seu germà Josep Maria Freixas, es va classificar en segon lloc en la categoria masculina del mateix circuit, a només 1 minuts i 24 segons del primer. En aquest mateix circuit, el C2, també hi van participar el orientadors del CET L’Enclusa-O, Lluís Saborit que es va classificar en 7è lloc i Marc Ballabriga que va ser desqualificat al no fitxar les fites correctament.

Cal dir que el circuit C2 va ser molt tècnic; les fites estaven molt ben amagades sovint entre zones de vegetació espessa o entre clots de margues molt encaixonats que obligava als corredors afinar molt amb l’orientació.

En aquesta mateixa prova, en el circuit C3, van iniciar-se Edu Freixas, Eduard Freixas, Mercè Nogué i la petita Estel Freixas, familiars dels guanyadors, que van voler conèixer l’orientació.

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz